Доставка

Как да направите поръчка?

Разгледайте продуктите в нашия каталог и изберете желаните от вас. За да ги добавите във вашата виртуална кошница за пазаруване, натиснете бутона "КУПИ / ПОРЪЧАЙ". След това натиснете бутон "КОШНИЦА", за да прегледате списъка на поръчаните стоки. При някои от стоките трябва да сте избрали задължителни опции като количество, цвят, размер и др. Без тях няма да може да добавите желания от вас продукт. След като сте добавили всички желани стоки, натиснете бутон "ПЛАЩАНЕ / ПОТВЪРДИ". Следват няколко поредни стъпки, в които трябва да въведете необходимата информация за да финализирате Вашата поръчка.

Доставки с куриерска фирма Спиди

Всички доставки се изпълняват от куриерска фирма "Спиди". Цената на доставката е изчислява и прибавя автоматично към вашата сметка, когато въведете вашите предпочитания за доставка при попълването на данните за вашата поръчка.

"Спиди" предоставя и възможност за експресна доставка. Това е опция, от която можете да се възползвате, ако желаете поръчаната стока да бъде доставена на желания адрес максимално бързо.

Срокове за доставка

Населени места в „Бизнес зона” - доставката е до 5 работни дни след датата на потвърждение на поръчката.
Населени места извън „Бизнес зона”- съгласно графика на „Спиди”.

Цената за доставка за всички пратки се изчислява автоматично при избор на място (офис на Спиди) и  допълнително по приложената по-долу таблица.

   
   
   
   
   
   
   

⃰  цените са без ДДС и без Такса гориво
** +25% за Експресна куриерска услуга

В рамките на 24 часа ще се вържем с вас чрез e-mail и телефон, за да потвърдим вашата поръчка и да уточним някои подробности.
Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на телефон: +359  876 528 491!

Какви начини на плащане поддържаме?

1. С наложен платеж - заплащате на куриера, в момента на доставката.
2. Плащане с банков превод - Вашата поръчка може да заплатите по банков път. В основанието за превода запишете номера на поръчката си.

Нашите банкови детайли са:

Банка
IBAN:  BG00 ХХХХ 0000 0000 0000 00
BIC:   ХХХХ BGХХ
Фирма  ЕООД

Ако желаете да получите данъчна фактура към поръчката си, моля въведете данните за вашата фирма и отбележете това в полето за пояснения.